sâmbătă, 18 iunie 2011

Actorii filmului din seria Amurg ...Dezvaluiri

                                                         Edward Cullen

        Este un personaj fictiv din seria Amurg, scrisa de Stephanie Meyer. Este un vampir ce se indragosteste de o fata simpla ca Bella, cu care se casatoreste si are un copil .
          Ca toți ceilalți vampiri care apar în roman, Edward e descris de către Bella ca fiind incredibil de frumos, ea comparându-l adesea cu Adonis. Pielea lui e „ca marmura” - foarte albă, rece ca gheața, și strălucește în lumina soarelui. Ea îi descrie trăsăturile feței drept perfecte. Părul lui reține nuanța de bronz pe care a moștenit-o în viața umană de la mama sa biologică. Ochii săi, verzi în viața umană, sunt descriși de către Bella drept aurii. Dacă petrece prea mult timp fără să bea sânge, înfățișarea i se schimbă: culoarea ochilor i se întunecă, apropiindu-se de negru, și sub ochi îi apar cearcăne purpurii. 
                 Edward e frumos,  hotarat, intelept si foarte incapatanat. Este foarte protector cu Bella, punand  umanitatea si binele ei inainte de toate. Uneori este chiar foarte protector devenind exagerat cu Bella. Ba chiar foloseste cuvinte din secolul XX, perioada cand si-a trait viata de om .De asemenea poate fi extrem de romantic. Se percepe drept un monstru, si dupa ce se indragosteste de tanara Bella isi doreste cu disperare sa devina om .
                Ca toti vampirii din Amurg Edward poseda o frumusete, o forta si o agilitate de neconceput. Nu are nevoie sa respire, dar o face din instinct si pentru a putea mirosi mediul incojurator..fapt ce il ajuta la vanatoare el fiind un '' vegetarian ''. Nu poate digera mancarea ,fapt ce la un moment dat considera atractivitatea mancarii pentru el cu atractivitatea mancatului noroiului pentru un om. De asemenea nu poate dormi, el supraveghand-o si privind-o de multe ori pe Bella cum doarme. In afara de aceste trasaturi care sunt specifice tuturor vampirilor, el poseda niste calitati speciale. Este cel mai rapid dintre toti membrii familei Cullen, si e capabil sa citeasca gandurile altora, exceptie fiind Bella.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu